Anunturi imobiliare Sibiu

Informatii suplimentare


Proiectul West Side Park Residence SibiuO casa nouă este un vis împlinit, însă este foarte important ca visul acesta să-l trăiești zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi să locuiești: într-un cartier, într-un ansamblu rezidențial nou unde să ajungi foarte ușor, care să fie amplasat într-o zonă liniștită și care să nu fie aglomerată. West Side Park Residence îndeplinește toate aceste condiții.Este situat pe Calea Șurii Mici la 2,8 kilometri de Piața Mare, imediat după ce traversezi noul viaduct.

Accesul se poate face foarte ușor și asta fără ca să pierdeți foarte mult timp în trafic.

Suntem la nici cinci minute distanță de Zona Industrială de Vest și foarte aproape de locația viitorului Spital Județean al Sibiului.Facilități multiple și liftCele 112 apartamente pe care le construim în patru imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Imobilele beneficiaza de Loc de Parcare  inclus in Pret si sunt dotate cu lift.

Luminoase și spațioase, apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern.

In exteriorul blocului spatiile libere vor fi amenajate cu zone verzi, locuri parcare  si loc de joaca pentru copii. 

Imobilele au regim înaltime  Parter + 3 etaje + Etaj Retras.La parter vor funcționa spații comerciale.Calitatea ne reprezinta, tocmai din acest motiv suntem atenti la alegerea celor mai buni furnizori de materiale pentru constructia imobilelor printre care amintim de : Baumit, Bilka, Viva Plast, Zentyss, Adeplast, Cemacon, Isover, Caparol, Purmo.Locuintele noastre se predau in stadiul de Gri la cerere pot fi finisate si la Cheie.Tipuri de Apartamente : Apartamente Confort – două camere cu balcon (47,3 mp utili)

Apartamentele noastre cu două camere sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți, dar și pentru persoane care își doresc să locuiască singure. Sunt prevăzute cu balcon, precum și cu o baie cu o suprafață rezonabilă.

Structurare: un hol de 3,6 mp la intrare, un living+bucătărie de 27,5 mp, o baie de 4,2 mp, un dormitor de 12 mp și un balcon de 4,2mp. Acestea se regăsesc la etajele 1, 2 și 3.Confort LUX – trei camere cu două balcoane (59,5 mp utili) Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se disting prin spațiile foarte generoase, dar și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie. Cele două balcoane, oferă și ele un avantaj extrem de important.

Structurare: un hol de 2,2 mp la intrare, living+bucătărie de 25,5 mp, o baie de 4,5 mp, un dormitor matrimonial de 12 mp care are o baie proprie de 2,5mp. De asemenea mai este amenajat încă un dormitor de 12 mp. Două balcoane generoase cu suprafețe de 8 mp fiecare completează acest tip de apartamente situate la etajele 1, 2 și 3.Penthouse LUX – trei camere cu terasă (59,5 mp) Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales printr-o terasă circulabilă mare. De asemenea, priveliștea este superbă: Poți admira atât munții din depărtare cât și orașul.

Structurare: Un hol de 5 mp la intrare, living+bucătărie de 23,5 mp, dormitor matrimonial de 12,5 mp, dormitor de 12 mp, o baie mică de 2,5 mp și o baie mare de 4,4 mp. Terasa circulabilă de 45,1mp, completează aceste frumoase apartamente situate la etajul retras.Prețuri accesibile

Apartament două camere : 42.400 euro -TVA 5 % Inclus

Apartament trei camere: 52.400 euro - TVA 5% Inclus

Apartament trei camere + terasă: 62.400 euro - TVA  5 % Inclus Comision 0 % Acceptăm achiziția prin Credit Ipotecar sau PRIMA CASĂ! Avans minim 10%!Predarea apartamentelor 

Termenul de finalizare al primelor două imobile este luna februarie 2019.Contact: Reprezentanții noștri vă stau la dispoziție oricând cu detalii și lămuriri legate de proiectul West Side Park Residence Sibiu. Ne puteți contacta numerele de telefon 0758.962.392 - Lucian
Lucian Tărchilă

Lucian Tărchilă

Consilier Imobiliar

Lucian este o persoana cu gandire matura , creativa, cu dorinta constanta de autodepasire  si  capacitate de a intelege perfect nevoile clientului sau. Pentru el satisfactia job-ului vine at...

Pozitionare pe harta