Anunturi imobiliare Sibiu

Informatii suplimentare


Select Residence - Descriere:

Experienta apartamentelor similare vandute in anii anteriori ne-a demonstrat ca acest model de apartament este foarte cautat de cei care doresc o locuinta noua. In proiectul anterior toate apartamentele s-au vandut din stadiul de proiect sau constructie. Acest lucru s-a datorat multiplelor avantaje pe care le prezinta aceste locuinte:

- zona foarte buna

- suprafata generoasa

- compartimentare decomandata

- foarte insorit

- vedere bilaterala

- bucatarie separata sau open-space

- geam la baie

- 110 mp teren la parter

- 50 mp pod la etajul II

- loc de parcare

- strada asfaltata

- design foarte placutPozitionare: 

Pe strada Octavian Goga, la intrare in Selimbar, langa magazinul eMag. Aceasta zona beneficiaza atat de transport in comun facil pentru orice varsta cat si de multiple magazine si supermarket-uri (Kaufland, Auchan, Carrefour, Promenada Mall, Lidl), iar in cartierul Vasile Aron si Hipodrom 1 intalnim institutii de invatamant (scoli/gradinite).Compartimentare:

Apartamentele beneficiaza de o compartimentare decomandata compuse din 3 camere (2 dormitoare si living separat), bucatarie separata sau open-space, 2 bai, hol, debara si 2 balcoane. Suprafata utila este cuprinsa intre 77 - 82 mp utili in functie de etaj. Apartamentele de la parter beneficiaza de o curte interioara in suprafata de 110 mp iar cel de la etajul II beneficiaza de un pod in suprafata de 50 mp.Stadiul de predare:

In pretul mai jos afisat locuinta se preda la stadiul de alb cu:

- centrala termica proprie

- incalzire in pardoseala la parter

- calorifere

- geamuri cu profil termopan

- usa de metal la intrare

- pereti finisati si zugraviti in lavabil

- instalatii electrice, termice si sanitare

- sapa mecanizata

Contracost pot fi predate si la stadiul de finisat complet la cheie.Fiecare vila detine 6 apartamente (doua pe nivel), toate utilitatile, strada asfaltata, iluminat stradal, locuri de parcare amenajate. Ca si modalitate de plata, se accepta orice varianta de creditare bancara.Preturi: 

Parter   - 79.500 euro (79.4 mp + 110 mp teren)

Etaj I   -  72.900 euro (87.7 mp) 

Etaj II  -  72.900 euro (77 m + 50 mp pod) Imaginile sunt cu titlul de prezentare/informare (realizate in apartamente similare).Tel: 0746965864 
Adriana Vlad

Adriana Vlad

Consilier Imobiliar

 Personalitatea mea reiese din legaturile pe care le infirip in fiecare zi , in timp ce dinamismul si curiozitatea imi dau posibiliatea de a ajunge unde imi doresc . Sunt o fire ambitioasa, pute...