Anunturi imobiliare Sibiu

Informatii suplimentare


Zona buna, strazi pavate si illuminate, acces rapid la transport in comun, loc de joaca pentru copii si gradinita.

Toate acestea le vei avea in jurul celui mai nou ansamblu de apartamente dezvoltat in Selimbar, str.Mihai Viteazu.Vila are regim redus de inaltime P+2E si este compusa din 2 scari cu cate 2 apartamente pe nivel 12 in total fiecare cu loc de parcare propriu amenajat. Apartamentele in suprafata utila de 77 mp vor avea 3 camere decomandate bucatarie separata, 2 bai si 2 balcoane a cate 6 mp fiecare.

Acestea se vor fi predate la stadiul de alb pregatite pentru finisare.

Peretii vor fi zugraviti, pardoseaua finisata cu sapa elicopterizata, instalatiile sanitare, electrice si termice pe pozitie, centrala termica si calorifere, usa de intrare metalica.

Casa scarii si exteriorul cladirii vor fi finisate la cheie cu geamuri si usa acces termopan marca Rehau, acoperis tigla ceramic Bramac, izolatie termica si tencuiala decorativa zugraveala.

Mai mult ansamblul face parte din portofoliul unui dezvoltator imobiliar cu o buna reptuatie pe piata Sibiana si peste 100 locuinte date in folosinta proprietarilor.

Pret : 65000 euro tva 5 % inclus – Comision 0 %

Tel: 0758.962.392 - Lucian
Lucian Tărchilă

Lucian Tărchilă

Consilier Imobiliar

Lucian este o persoana cu gandire matura , creativa, cu dorinta constanta de autodepasire  si  capacitate de a intelege perfect nevoile clientului sau. Pentru el satisfactia job-ului vine at...

Pozitionare pe harta