Anunturi imobiliare Sibiu

Informatii suplimentare


Te invitam la 2 pasi de centrul orasului in cel mai nou si atragator Cartier Rezidential din Sibiu format din imobile P+3E+Penthouse dotate cu lift, locul unde eleganta se impleteste cu utilul si confortul, respectiv CARTIERUL KOGALNICEANU

Dupa sute de apartamente construite si vandute pana in prezent (din stadiul de proiect/constructie) si dupa cateva sute de ore de munca ale arhitectului, proiectantului, constructorului si dezvoltatorului pentru acest nou proiect, a rezultat un model de apartament de 3 camere gandit sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Cu o compartimentare foarte reusita, acest apartament beneficiaza de o suprafata generoasa de 72 mp utili, impartita in living cu iesire pe o terasa de 12 mp unde relaxarea sa-si puna amprenta, 2 dormitoare intime si luminoase, o baie foarte generoasa cu aerisire naturala pe geam si o bucatarie separata (sau open space) cu iesire pe aceeasi terasa care face diferenta. Bineineles ca un asemenea apartament nu se poate preda decat la cheie, si ca sa continuam in acelasi ton pretentios, materialele folosite pentru finisaj sunt spre gama premium.

Dezvoltatorul garanteaza ca apartamentul va fi personalizat pe gustul tau, in seama ta ramanand doar mobilierul.

Pe langa locul de parcare inclus in pret (posibilitatea pentru al 2-lea), aici te vei bucura de mult doritele spatii verzi, de propriul loc de joaca si de un magazin in incinta cartierului.

Unde se afla? Chiar si pozitionarea lui nu a fost aleasa la intamplare, astfel ca din incinta cartierului faci cateva minute pana in Piata Mare (ultracentral), 3 minute pana la Lidl si 5 minute pana la Piata Cibin.

Intr-un cuvant? CUCERITOR !!!PRETURI:
57.000 euro + TVA (59.850 euro) – COMISION 0% - ap. 2 si 3
58.000 euro + TVA ( 60.900 euro)  COOMISION 0% - ap 1 si 4 

Etaj I-II-III:


63.500 euro + TVA (66.675 euro) – COMISION 0% - ap 6 si 7
66.500 euro + TVA ( 69.825 euro )- COMISION 0%-  ap 5 si 8 

Penthouse: 

87.500 euro + TVA (91.875 euro) – COMISION 0%   


Telefon: 0744637978
Georgiana Şoşoi

Georgiana Şoşoi

Consilier Imobiliar

Georgiana Sosoi este o persona sociabila, vesela, energica, ambitioasa si orientata spre gasirea solutiilor. Ii place sa fie inconjurata de oameni buni si cu simt al umorului.Considera ca in...