Anunturi imobiliare Sibiu

Informatii suplimentare


APARTAMENTE FINISATE LA CHEIE SI INTABULATE Calitatea, confortul si zona exceptionala sunt 3 dintre motivele pentru care te invitam sa vezi aceste apartamente,situate in Selimbar in zona strazii Pictor Brana intro-o vila cocheta cu regim redus de inaltime Parter commercial 2 niveluri si Pod.

Locuintele noastre sunt compuse din 3 camere si dependinte iar apartamentele de la etajul 2 beneficiaza si de pod generos ideal pentru depozitare sau petru alte destinatii.

Apartamentele se predau finisate la stadiul de cheie interior, exterior: dotate cu incalzire in pardoseala premium cu distribuitoare de inox si teava Frankishe, centrala Bosch 5 ani garantie, usa intrare Portadoors, usi interioare Portadors, sape elicopterizate, tencuiala var ciment mecanizata+glet+lavabila, geamuri termopan premium grosime 85 mm, trei garnituri, trei foi sticla si feronerie premium, rezervoare siincastrate in rapituri, vase WC, lavoar cubaterie, prize si intrerupatoare, dulii si becuri, placari ceramica premium, parchet in camere, lavoare si baterii marca Kludi, glafuri pentru geamuri interioare de marmura.

Exteriorul se va preda finisat la cheie, izolat cu termosistem cu vata bazaltica premium marca CERESIT, tencuiala decorativa si lavabila, locuri de parcare amenajate cu dale.

Fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare inclus in Pret.Pret :

 

Ap. etaj 1. S.U.= 68.71 mp +balcon 5.59 mp - 69.900 euro finisat la cheie

Ap. etaj 2 S.U.= 62.34 mp +balcon 6.71 mp + pod in suprafata utila de 42 mp - 68.900 euro  finisat la cheie(podul nefinisat)

Ap. tip etaj 2 S.U = 68.71+balcon 5.59 mp + pod  42 mp - 74.900 euro finisat la cheie (podul nefinisat)

*Preturile includ TVA 5 %

Comison 0 % pentru achizitia acestor apartamente

Acceptam forme de plata prin creditare bancara 
Lucian Tărchilă

Lucian Tărchilă

Consilier Imobiliar

Lucian este o persoana cu gandire matura , creativa, cu dorinta constanta de autodepasire  si  capacitate de a intelege perfect nevoile clientului sau. Pentru el satisfactia job-ului vine at...

Pozitionare pe harta