Anunturi imobiliare Sibiu

Informatii suplimentare


Design arhitectural modern, apartamente bine compartimentate, zone verzi amenajate cu gazon si plante, alee de promenda cu zone de odihna, spatiul de joaca pentru copii ferit de circulatia masinilor, inclusiv a celor din complexul residential sunt cateva dintre facilitatile oferite de dezvoltator in acest ansamblu.

Situat intr-o zona urbanizata, din Sibiu zona Turnisor, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, magazine, banci, strazi asfaltate si iluminat public, este un proiect rezidential mare, dezvoltat pe o suprafata de 16000 mp si va cuprinde 177 apartamente spatioase in 4 imobile cu regim de inaltime P+1+R.

Ansamblul rezidential de apartamente va beneficia de o generoasa parcare subterana in care vor fi amenajate si boxe pentru depozitare. Locuintele se vor preda finisate la alb avansat interior cu :

■ Peretii zugraviti in alb cu vopsea lavabila de calitate superioara

■ Usa metalica de intrare placata cu MDF cu rama de aluminiu si 2 yale

■ Uși interioare albe MDF cu suprafata melaminata din CPL

■ Terase hidro-termo-izolate finisate cu membrana cu ardezie și balustrade din inox și partial sticlă

■ Balcoane generoase cu balustrade din inox și sticlă

■ Prize si intrerupatoare Schneider

■ Centrala proprie in condensatie si calorifere

■ Tamplarie Salamander 5 camere StreamLine Anthrazitgrau + alb cu feronerie Roto si profil solbanc sub tocul ferestrelor cu Sticla 24mm Float+Lowe cu sigilare in mediu de argon si mat la F1, F2 si pervaze pvc + alu cu capace

■ Vas WC

■ Chiuveta + baterie baie La exterior imobilele se vor preda finisate la cheie, izolate si finisate cu tencuiala decorativa iar spatiile comune vor fi amenajate.

Preturi :

Apartament 2 camere su. 49 mp + balcon 5.20 mp - Pret : 43.900 euro - COMISION 0%

Apartament 3 camere su. 61 mp + balcon 4.8 mp – Pret : 54.600 euro – COMISION 0%

Apartament 4 camere su. 88 mp + terasa 53 mp - Pret : 82.700 euro – COMISION 0%Tel : 0758.962.392 - Lucian
Lucian Tărchilă

Lucian Tărchilă

Consilier Imobiliar

Lucian este o persoana cu gandire matura , creativa, cu dorinta constanta de autodepasire  si  capacitate de a intelege perfect nevoile clientului sau. Pentru el satisfactia job-ului vine at...

Pozitionare pe harta